Marihuana i tablete

U Kaknju otkrivena dilerica droge

marihuana
01.02.2016.
u 17:19

Ovlašteni službenici Policijske stanice Kakanj uhitili su osobu M.D. nakon što su, naredbom Općinskog suda u Kaknju, izvršili pretres stana koji koristi navedena osoba i tom prilikom su pronašli šest paketića sa sadržajem suhe, biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, jednu digitalnu vagu i 73 tablete „Leponex". Sporna materija i predmeti su privremeno oduzeti i bit će predmet potrebnih vještačenja.

Nakon završenog pretresa M.D. je uhićena i sprovedena u službene prostorije Policijske stanice Kakanj, gdje je obavljena kriminalistička obrada.

Nakon prikupljenih dokaza i dokumentiranja kaznenog djela, Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije će od strane Policijske stanice Kakanj biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i otkrivanju izvršitelja protiv M.D., rođene 1957. godine, iz Kaknja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno krivično  neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?