izdana Inerpolova tjeralica

U Banjoj Luci uhićeni kriminalci povezani s pljačkama u Hrvatskoj

Dejan Rakita/PIXSELL
18.01.2021.
u 21:06

Plicija je rutinski zaustavila BMW, da bi u njemu otkrili da su Kalnak i Čabraja, za kojima je izdana tjeralica.

Dvojicu kriminalaca Filipa Kalnaka i Miju Čabraju, zaslužnih za višestruke krađe u Istri, banjolučka policija uhitila je ove nedjelje.

Naime, policija je rutinski zaustavila BMW, da bi u njemu otkrili da su Kalnak i Čabraja, za kojima je izdana tjeralica.

- Nakon što je utvrđeno da je za njima raspisana Međunarodna tjeralica, oni su uhićeni i nakon kriminalističke obrade bit će predati Terenskom centru za strance Banjaluka, rekla je glasnogovornica PU Banje Luke Danijela Mučibabić.

Inače, policija već duže vrijeme traga za ovim dvojcem koji su povezani s nekoliko težih krađa.

- Prije nešto više od pet godina, prijeteći oružjem opljačkali su trgovinski centar Kaufland u Poreču, zatim su prošle godine “digli u zrak” dva bankomata u istom gradu i iz njih ukrali novac.

Sudjelovali su i u pljački većoj od 1,5 milijuna kuna, ali i u presretanju kombija jedne agencije za osiguranje i krađe veće količina novca iz njega, prenosi Srpska info.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije