Policija u ZHŽ

U akciji 'Zeleni karton' pronađeni mercedes, fiat punto i BMW

policija01_nnn_bih_26082015
27.08.2015.
u 06:30

ukradeni auti će, kada se za to steknu uvjeti, biti vraćeni vlasnicima

U okviru akcije kodnog naziva "Zeleni karton" policijski službenici više postrojbi MUP-a Zapadnohercegovačke županije, u suradnji s policijskim službenicima drugih policijskih agencija, u ponedjeljak su na širem području Zapadnohercegovačke županije pronašli tri motorna vozila koja potječu iz kaznenih djela izvršenih u drugim dijelovima Bosne i Hercegovine.

Punto, mercedes, BMW

Policijski službenici više ustrojbenih postrojbi MUP-a ZHŽ, u suradnji s policijskim službenicima CJS Banja Luka, jučer su na širem području općine Ljubuški pronašli motorno vozilo marke Fiat punto, bh. registracijskih oznaka, vlasništvo Auto servisa "Milunović" iz Banje Luke koje potječe iz kaznenog djela Utaja iz čl. 235. st. 1. KZ-a RS.

U skladu s odredbama ZKP-a FBiH navedeno vozilo je izuzeto i kada se za to steknu uvjeti, bit će vraćeno vlasniku. Policijski službenici MUP-a ZHŽ, u suradnji s policijskim službenicima MUP-a HNŽ-a u utorak su u Grudama pronašli motorno vozilo marke Mercedes, tip E270, koje potječe iz teške krađe izvršene noću s 20. na 21. kolovoza u Čapljini. Nakon izvršenog očevida navedeno vozilo je izuzeto i predano policijskim službenicima PU Čapljina.

U trećem slučaju policijski službenici MUP-a ZHŽ, u suradnji s policijskim službenicima MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, također, u utorak su, na području Širokog Brijega, pronašli motorno vozilo marke BMW koje potječe iz teške krađe izvršene noću sa 16./17. kolovoza u Međugorju.

Rasvjetljavanje djela

Nakon izvršenog očevida navedeno vozilo je izuzeto i predano policijskim službenicima Policijske uprave Mostar. Policijski službenici MUP-a Zapadnohercegovačke županije pružit će policijskim službenicima navedenih policijskih agencija svu potrebnu pomoć u rasvjetljavanju kaznenih djela koja su izvršena na području njihove nadležnosti, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ZHŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije