Tragedija u Srbiji

Tročlana obitelj preminula od gladi!

srbija
O. Bunić / RAS Srbija
29.02.2016.
u 15:02

Uzrok smrti Dušana i njegove supruge Milice je neuhranjenost i smrzavanje, dok se rezulatati obdukcije za njihovog sina Dragana, čije je tijelo također pronađeno još čekaju

Tročlanu obitelj iz općine Surčin pored Beograda policija je 26. veljače pronašla mrtve u obiteljskom domu, u  općini Surčin, a njihove živote odnijeli su glad i hladnoća.

Uzrok smrti Dušana (80) i njegove supruge Milice (84) je neuhranjenost i smrzavanje, dok se rezulatati obdukcije za njihovog sina Dragana (61), čije je tijelo također pronađeno u njihovoj kući još čekaju, piše Blic.rs. 

Tijela obitelji pronađena su 26. veljače nakon što je nestanak prijavljen osam dana ranije.

Nestanak troje Bajića prijavila je Milicina sestra iz Novog Sada još 18. veljače. Ona je prijavila da im je poslala novac, ali da su joj uplate vraćene, kao i da joj se nisu javljali na telefon već mjesec dana.

Ulazna vrata kuće su bila zaključana, pa je policija uz sudski nalog provalila i zatekla stravičan prizor. U prizemlju kuće ležao je Dragan, a u spavaćoj sobi na katu bila su beživotna tijela u fazi raspadanja njegovih roditelja, piše Blic. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije