Tri osobe su ozlijeđene

Teška nesreća u Tuzli, ozlijeđene iz smrskanog automobila izvukli vatrogasci

smrskani automobil
18.04.2016.
u 08:08

Do nesreće je došlo nakon što je vozač automobila marke "Alfa Romeo", 29-godišnji M. A. iz Tuzle izgubio kontrolu nad istim, sletio s ceste te udario u drveće u dvorištu kuće

U teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 22:30 sati dogodila u ulici prof.dr. Ibre Pašića u Tuzli tri osobe su ozlijeđene potvrđeno je za Klix.ba u MUP-u TŽ.

Kako doznaju, do ove nesreće je došlo nakon što je vozač automobila marke "Alfa Romeo", 29-godišnji M. A. iz Tuzle izgubio kontrolu nad istim, sletio s ceste te udario u drveće u dvorištu kuće.

Od siline udara automobil je u potpunosti smrskan.

"U ovoj nesreći su pored vozača automobila ozlijeđene i dvije saputnice, 21-godišnja Đ.A. i 21-godišnja T.Dž., obje iz Tuzle. Njima je liječnička pomoć ukazana u UKC u Tuzli", kazao je dežurni opreativac u MUP-u TŽ.

Prema riječima očevidaca, ozlijeđene su iz smrskanog automobila izvlačili pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Tuzla. 

Uviđaj su na mjestu nesreće obavili policijski službenici Odjeljenja krim policije Policijske uprave Tuzla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije