općini Klis

Teška nesreća u Hrvatskoj: U sudaru tri vozila poginule dvije osobe

hrvatska policija
Slaven Branislav Babic/iPIXSELL
17.10.2023.
u 21:27

U nesreći su sudjelovala dva osobna vozila i jedno kombi vozilo.

Prometna nesreća dogodila se večeras, nešto poslije 20 sati, na DC56 u mjestu Prugovo. Prema informacijama Policijske uprave splitsko-dalmatinske, u nesreći su smrtno stradale dvije osobe, a jedna je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u bolnicu. U nesreći su sudjelovala dva osobna vozila i jedno kombi vozilo.

Policija je i uputila apel: "Molimo očevice ove nesreće da se jave u Postaju prometne policije na brojeve telefona 021/ 504-036 i 504-010 ili osobno pristupe u postaju na adresi Put Plokita 81, Split ili da nazovu 192".

Kako dodaje policija, obaviješten je dežurni zamjenik državnog odvjetništva te slijedi obavljanje očevida. Po njegovu završetku, bit će poznato više informacija o nesreći. 

Kratka je informacijama objavljena i na stranici Hrvatskog autokluba (HAK): "Zbog očevida prometne nesreće u mjestu Prugovo na dionici DC56 Gornji Muć - čvor Klis Grlo prometuje se uz regulaciju prometne policije".

 PU splitsko-dalmatinska ranije je istaknula kako je cesta zatvorena za sav promet koji je preusmjeren na obilazne pravce.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?