na putu Mostar-Stolac

Teška nesreća blizu Mostara: Ozlijeđene tri osobe, jedna ima ozljede opasne po život

Avaz/čitatelj
16.08.2023.
u 17:34

U teškoj prometnoj nesreći koja se danas dogodila na lokalitetu Kvanj, na putu Mostar-Stolac tri osobe su ozlijeđene, od kojih je jedna zadobila ozljede opasne po život.  Radi se o državljanki Moldavije, I.M. (25) koja je upravljala motociklom, a ozlijeđen je i vozač drugog motocikla, također, državljanin Moldavije I.C. (28).

- Stupanj njegovih ozljeda za sada nije utvrđen, a oboje su vozilom Hitne pomoći prevezeni u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar - rečeno je za Avaz iz Operativnog centra MUP-a HNŽ.

U bolnicu je prevezena i Ž.I. (38) koja je s putničkim automobilom Ford Fokus, danskih registarskih oznaka, sudjelovala u ovoj nesreći. Ona je zadobila lakše tjelesne ozljede.

Okolnosti ove nesreće još se utvrđuju. Na licu mjesta su pripadnici Policijske uprave Mostar pod nadzorom dežurne županijske tužiteljice obavili uviđaj. Naložene su sve neophodne istražne radnje s ciljem rasvijetljavanja svih okolnosti ove nesreće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?