'PRESTRAŠNO'

Svjedok nesreće u RH: Pokušali smo pomoći jednom vozaču, ali krenule su detonacije

Foto: Zeljko Lukunicl/PIXSELL
1/4
09.09.2020.
u 19:11

- Morao sam brzo otići jer sam i ja vozio cisternu koja se mogla zapaliti, nisam htio riskirati, nadam se da su ga uspjeli izvući na vrijeme - govori vozač cisterne koji je među prvima došao na mjesto nesreće

Vozim kamion dugi niz godina i nisam ništa slično doživio, prestrašno - svjedoči čovjek koji je među prvima stigao na mjesto strašne nesreće koja se danas dogodila na A3, a u kojoj su život izgubile dvije osobe. Zaustavio ga je jedan od vozača koji su sudjelovali u nesreći i vikao da zove pomoć.

- Među prvima sam došao blizu mjesta nesreće, vozio sam iz suprotnog smjera. Kolega iz prvog kamiona me zaustavio i vikao da zovem policiju. Nazvao sam 112 i poslije smo pokušali pomoći vozaču trećeg kamiona. Ležao je bez svijesti ali nismo mogli nikako otvoriti vrata jer su počele detonacije. Morao sam brzo otići jer sam i ja vozio cisternu koja se mogla zapaliti, nisam htio riskirati, nadam se da su ga uspjeli izvući na vrijeme. Vozim kamion dugi niz godina i nisam ništa slično doživio, prestrašno - ispričao je vozač cisterne za 24sata.

Podsjetimo, do nesreće je došlo oko 16 sati nakon čega je zatvoren je promet od izlaza Rugvica u smjeru istoka i od izlaza Ivanić Grad u smjeru zapada što je uzrokovalo velike gužve. Promet je preusmjeren na lokalne ceste. Sva vozila zatečena između mjesta događaja se postupno propuštaju, a žurno se priprema sjeverni kolnik A3, između čvora Rugvica i Ivanić grad za dvosmjerni promet jednim kolničkim trakom, priopćila je policija.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije