Tragedija kod Mostara

Čeka se obdukcija majke i sina stradalih na Žovnici, istražuje se nesreća

Braco Selimović
29.02.2020.
u 18:45

Na magistralnom putu Mostar - Široki Brijeg, u mjestu Žovnica, u stravičnoj prometnoj nesreći, život su izgubili majka i sin.

Kako je objavio poskok.info poginuli su Ivana Jelić-Vrancelova iz Mokrog te njen malodobni sin Matej.

- Stradali su I. J. (30) i njen maloljetni sin M. J. (9) iz mjesta Mokro kod Širokog Brijega - potvrdila je za Faktor glasnogovornica Tužiteljstva HNŽ Ana Rajič.

- Sutra će biti obavljena obdukcija stradalih, a naređena su i sva neophodna vještačenja s ciljem rasvjetljavanja slučaja - kazala je jučer Rajič.

Krećući se iz smjera Mostara, nesretna žena je upravljajući "golfom", pod još nerazjašnjenim okolnostima, prešla na suprotnu stranu ceste i podletjela pod kamion marke "mercedes", kojim je upravljao M. D. iz Sarajeva, a koji je dolazio iz suprotnog smjera.

U direktnom sudaru, majka i sin su poginuli na licu mjesta. Intervenirali su i vatrogasci koji su izvlačili nesretnu ženu i njenog sina iz potpuno smrskanog "golfa", dok je ozlijeđeni vozač kamiona, prevezen na CUM Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije