PREKINUT PROMET

Stravična nesreća u Hrvatskoj iza tunela sv. Marko: Tri osobe su poginule, čak je 12 ozlijeđenih

Foto: HAK
06.01.2024.
u 07:58

Prve informacije pokazuju da su se sudarili kombi i osobni automobil, a doznaje kako je kombi bio mađarskih registracija, dok je automobil bio riječkih registracija

Teška nesreća dogodila se noćas oko 1,40 sati na autocesti Karlovac-Rijeka, u kojoj su poginule tri osobe. KAportal doznaje kako je u nesreći i ozlijeđeno čak 12 osoba, a one su zbrinute u četiri bolnice.

 Do nesreće je došlo na potezu između tunela Sveti Marko i čvora Novigrad na Dobri. 

Prve informacije pokazuju da su se sudarili kombi i osobni automobil, a doznaje kako je kombi bio mađarskih registracija, dok je automobil bio riječkih registracija. Prema mediju, u zbrinjavanju ozlijeđenih sudjelovalo je šest timova hitne pomoći iz Karlovačke županije te jedan iz Primorsko-goranske. Među ozlijeđenima je bilo i djece.

- Dana 06.01.2024. godine oko 01.40 sati na autocesti A-1, smjer jug, poslije tunela Sveti Marko došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila, te su tri osobe smrtno stradale. Promet autocestom na tom dijelu je zatvoren, te će biti preusmjeren. Slijedi očevid - javila je policija. 

HAK je potvrdio kako je došlo do nesreće, javljajući da je promet prekinut na toj dionici.

- Zbog prometne nesreće na 47.+700 km autoceste A1 Zagreb-Ploče-Karamatići prekinut je promet između čvorova KARLOVAC i NOVIGRAD u smjeru Dubrovnika. Vozi se obilazno državnim cestama - izvijestili su.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?