GPBIH

Spriječen nezakonit promet 1 000 cigareta Marlboro

cigarete
15.02.2016.
u 14:16

Cigarete su otkrivene prilikom granične kontrole autobusa, talijanskih registarskih oznaka, pri izlasku iz BiH na graničnom prijelazu Orahovlje

Policijski službenici Postrojbe granične policije Doljani jučer su spriječili protuzakonit promet 1 000 kutija cigareta Marlboro akciznih markica Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Cigarete su otkrivene prilikom granične kontrole autobusa, talijanskih registarskih oznaka, pri izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Orahovlje. Vozilom je upravljao F. S. (1961), državljanin Italije. Predmet je ustupljen nadležnoj Upravi za neizravno oporezivanje BiH. 

Također, na međunarodnom graničnom prijelazu Orašje prilikom ulaska u BiH jučer u sedam sati uhićen je M. A. (1973), državljanin BiH. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud Živinice zbog kaznenog djela teške krađe. M. A. je predan službenicima Sudske policije Odžak, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije