Gradiška

Spriječen nezakonit prijenos 9.000 eura

euri
03.11.2015.
u 13:18

Novac je otkriven prilikom granične kontrole Audija hrvatskih nacionalnih oznaka

Pripadnici Postrojbe za podršku i kontrolu Terenskog ureda Sjeverozapad Gradiška i Postrojbe granične policije Gradiška 2. studenoga 2015. godine u 20.20 sati spriječili su nezakonit prijenos 9.000 eura preko državne granice.

Novac je otkriven prilikom granične kontrole Audija hrvatskih nacionalnih oznaka, na izlazu iz BiH na MGP Gradiška. U vozilu su bile tri osobe, a kao vlasnik novca izjasnio se S. P. (1968.), državljanin Republike Hrvatske, koji nije posjedovao potrebnu dokumentaciju za prijenos novca preko državne granice. Novac je privremeno oduzet i bit će predat Deviznom inspektoratu Republike Srpske.

Pripadnici Postrojbe granične policije Brod 2. studenoga 2015. godine u 23 sata uhitili su državljanina Bosne i Hercegovine I. R. (1983.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Sarajevo zbog kaznenog djela "teška krađa“. Uhićeni je kontroliran na izlazu iz BiH na MGP Brod.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije