Nesreća u Svetom Ivanu Zelini

Sletio s ceste i pao u nesvijest na -8°C. Auto je prekrio led. Pronašla ga ralica

nesreća svetiivanzelina
13.02.2021.
u 09:10

Vatrogasci iz DVD-a Sveti Ivan Zelina izvukli su u subotu ujutro muškarca koji je nakon prometne nesreće ostao zarobljen u svom autu u polju. Povremeno bi dolazio k svijesti, donose 24sata.hr.

Kako doznajemo, točno vrijeme nesreće i dalje se utvrđuje, jer je nesretnog muškarca pronašao djelatnik zimske službe koji je prolazio cestom. Primijetio je razvaljeni auto u polju kako leži na boku i otišao je provjeriti ima li koga unutra.

Pronašao je zarobljenog vozača i odmah nazvao 112. Auto je već bio prekrio led

- U 04.20 sati zaprimili smo poziv Županijskog vatrogasnog obavještajnog centra o spašavanju u prometu u Zagrebačkoj ulici, nasuprot Lukoil benzinske. Na intervenciju izlazimo sa Navalnim vozilom Zelina 110 i 5 operativaca, kombi vozilo i 2 operativca i mazda 116 s 3 operativca - napisali su Zelinski vatrogasci na svojim stranicama.

Kad su došli do automobila morali su ga osigurati da se ne prevrne i još više ozlijedi vozača jer je stao na lijevom boku. Izrezali su i preklopili krov kako bi izvukli muškarca.

Povremeno je dolazio k svijesti te su ga predali Hitnoj pomoći.

Prevezli su ga u jednu od zagrebačkih bolnica, a njegovo stanje zasad nije poznato.

Detalji o nesreći bit će poznati nakon očevida.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije