nakon zločina

"Šefe, ubio sam oca, dođite me uhititi"

07.09.2015.
u 10:00

Policajac Dragan Mudrić (33) ubio oca iz službenog pištolja

Policajac Dragan Mudrić (33), koji je u Zemunu ubio oca sa četiri hica iz službenog pištolja, pozvao je svog šefa Dušana Puaču i rekao: "Šefe, ubio sam oca, dođite po mene", kao i to da će ophodnju čekati na jednom autobusnom stajalištu.

Tako je i okončana drama koja je trajala pet sati. Pretpostavlja se kako je motiv ubojstva sukob oko prodaje imovine.

- Dragan je bio pijan. Poslije zločina autom je krenuo u kafić Korona gdje radi njegova bivša djevojka. Službeni pištolj sakrio je ispod sjedala. Čim ga je vidjela pred sami kraj radnog vremena, njezina kolegica je zatvorila kafić i pozvala policiju koja je svoga kolegu zatekla na parkiralištu. Pokušali su s njim razgovarati, a jedino su uspjeli razumjeti kako je ubio oce te su ga smjestili u vozilo i krenuli njegovoj kući. Dragan je, inače, radio u policijskoj službi najprije kao vodič službenih pasa, ali je počeo piti alkohol pa je potom radio na osiguranju u policijskoj kućici - kažu u policiji. Nakon ulaska u kuću, policajci su ostali zatečeni.

Otac je ležao na podu u krvi. Dok su provjeravali daje li još znakove života, Dragan je to iskoristio i pobjegao u potkrovlje.

- Iduća dva i pol sata trajali su pokušaji policije da ga izvuče iz sobe. On se, međutim, nije javljao. Nije mu bilo ni traga ni glasa. Sumnjalo se je pao u nesvijest od alkohola, da je čak možda i sebi oduzeo život. Zato je tek poslije donesena odluka da se provale vrata sobe gdje, međutim, nije bilo nikoga. Dragan je bio pobjegao kroz prozor. Uslijedila je potjera po cijelom kraju, da bi četiri sata poslije, kada se vjerojatno malo otrijeznio, uslijedio poziv šefu koji je policiju i doveo do osumnjičenog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije