mostar

S benzinske crpke "Čule" otuđili novac, akumulatore i cigarete

policija uvidjaj
11.09.2017.
u 12:27

Četiri nepoznate maskirane osobe uz prijetnju vatrenim oružjem, izvršile su u noći s nedjelje na ponedjeljak razbojstvo na benzinskoj crpki "Čule" u istoimenom mjestu kod Mostara te tom prigodom otuđile novac, neutvrđenu količinu akumulatora i cigareta.

PU Mostar o razbojstvu je zaprimila dojavu u 2:55 sati. Odmah su o svemu upoznate policijske patrole na terenu kao i Odjel krim. policije, priopćio je MUP HNŽ-a na svojim internetskim stranicama.

U nedjelju se PS Čitluk obratio P.Š.(1976.) iz Čitluka i prijavio da su nepoznate osobe tijekom noći otuđile rakijski kazan iz ostave njegove kuće.

Istog dana, PU Konjic obratio se U.S. (1952.) i prijavio da je tijekom posljednja tri dana izvršena provala u restoran "Borašnica" u mjestu Boračko jezero te da je uočio da nedostaje kosilica i glazbeno pojačalo.

Također je prijavio da je osoba K.A. (1981.) iz Konjica ušla u jedan bungalov i uzela ključeve drugog bungalova te ga izdala osobama iz Sarajeva.

Nakon izvjesnog vremena, K.A. je pronađen u mjestu Boračko jezero te je u razgovoru s djelatnicima policije izjavio da su on i A. DŽ. izvršili provalu u restoran „Borašnica“. Spomenuti su lišeni slobode i zadržani radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj.

U subotu se policiji obratio i I.Č. (1984.) iz Mostara prijavivši da je nepoznata osoba bacila eksplozivnu napravu na njegovu obiteljsku kuću u Ulici kralja Trpimira.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije i utvrdili da je eksplozivna naprava bačena na balkon kuće te da su tom prigodom popucala stakla na balkonskim vratima i prozorima, oštećena fasada, a na mjestu eksplozije nastao je krater.

Na području HNŽ-a proteklog je vikenda registrirano 26 prometnih nezgoda u kojima je šest osoba zadobilo teže ozljede, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije