Nesretan slučaj ili...

Radnik benzinske crpke otkrio tijelo u Miljacki

10.10.2016.
u 07:00

Nakon što je u rijeci Miljacki u sarajevskom naselju Bentbaša pronađeno tijelo, ispostavilo se da je u riječ o 30-godišnjem Eldinu Ribiću iz Sarajeva.

Točan uzrok smrti bit će poznat nakon pregleda tijela ili obdukcije, koju je za danas najavio sudski medicinski vještak dr. Hamza Žujo. Tijelo je prvi uočio Fahri Frlj, radnik obližnje benzinske crpke Energopetrol, koji je, inače, i volonter u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Vratnik.

- U vodi, odmah ispod mosta, oko 7.30 sati prvo sam uočio jaknu kako pluta.

Mislio sam da ju je netko najvjerojatnije bacio, ali sam nakon toga, uz jaknu, vidio i hlače. Odmah mi je bilo jasno da je u pitanju čovjek, pa sam istog trena pozvao kolege vatrogasce i policiju - kazao je Frlj, dodajući da je riječna struja nosila tijelo prema brani iznad Inat kuće.

- Uzeo sam šipku i gurnuo tijelo ustranu, uz obalu i zid, da ne ode nizvodno. Da nisam to uradio, najvjerojatnije bi morali prazniti branu kako bi ga izvukli. Sedam vatrogasaca s dva vozila su zajedno s policijom stigla u rekordnom vremenu. Oni su se spustili u korito rijeke, zajedno s čamcem. Tijelo je potom prevezeno u prosekturu Bare - kazao je Frlj.

Naime, na tijelu Ribića nisu pronađeni tragovi nasilja pa se smatra da je u pitanju klasično utapanje. Policija trenutačno pokušava odgonetnuti kako je došlo do ovog tragičnog slučaja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije