banja luka

Racija u klubu, 54 maloljetnika konzumirala alkohol

alkohol
25.02.2020.
u 09:51

Banolučka policija zatekla je 54 maloljetne osobe kako konzumiraju alkoholna pića tijekom racije u jednom ugostiteljskom objektu.

Iz Policijske uprave Banja Luka priopćeno je da su izdana četiri prekršajna naloga zbog počinjenog prekršaja posluživanja alkohola, i to vlasniku ugostiteljskog objekta i konobarima koji su posluživali alkoholna pića maloljetnim osobama.

Kako neslužbeno doznaju Nezavisne, riječ je o noćnom klubu "Capo".

U priopćenju se navodi da slijedi obavještavanje inspekcijskih organa radi poduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti, a u skladu s Uredbom o zabrani prodaje i uporabe alkoholnih pića na javnim mjestima osobama mlađim od 18 godine.

Operativno-taktička radnja "racija" izvršena je tijekom vikenda u šest ugostiteljskih objekta u Banja Luci.

Pripadnici Policijske uprave Banja Luka tijekom vikenda uspješno su izvršili osiguranja javnih okupljanja na kojima nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i izvršenje kaznenih djela, navodi se u priopćenju i dodaje da je tijekom vikenda uhićeno 27 osoba zbog počinjenih kaznenih djela i prekršaja.

Policija je poduzela i niz drugih mjera i radnji u kojima su sankcionirane osobe zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru Republike Srpske i Zakona o osnovama sigurnosti prometa na putevima u BiH i u narednom razdoblju nastavit će se sa sličnim aktivnostima s ciljem zaštite građana i njihove imovine i prevencije inkriminiranih radnji, ističe se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije