Krenuli bježati

Pucali na policiju jer su ih zatekli na mjestu događaja

26.10.2015.
u 06:15

Drskim razbojnicima policija je zapriječila put, a ovi su pucali i pri bijegu udarili u policijski auto ozlijedivši policajce

Pisali smo o bjeguncima koji su nakon pokušaja krađe automobila udarili u parkirani automobil, a policija je jučer izašla s priopćenjem i da su trojicu službenika napali razbojnici.

- Dolaskom na mjesto događaja policija je službenim vozilom nissan blokirala dio parkirališnog prostora, a u blizini audija, koji je bio meta lopova, zatekli su i vozilo BMW X5, nepoznatih registracijskih oznaka, stoji u priopćenju. Tu su se nalazile i osobe koje su pokušavale ukrasti audi Q7. - Tom prilikom je jedna osoba iz BMW-a upotrijebila vatreno oružje odnosno pucala u pravcu policije, nakon čega su policajci uzvratili paljbu. Potom su automafijaši BMW-om udarili u parkirano policijsko vozilo, nakon čega su pobjegli Ulicom Zmaja od Bosne. Prilikom pucnjave nije ozlijeđen nijedan policajac, ali zato jesu lakše ozlijeđeni prilikom udara BMW-a u nissan. Na vozilima nissan i audi su, pak, nastupila oštećenja, a policija nastavlja rad na rasvjetljavanju ovog događaja i pronalasku počinitelja, doznaje portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?