U okolini Olova

Pronađeno tijelo Adina Mustajbegovića koji je nestao prije mjesec dana

potraga
02.03.2016.
u 18:15

U rijeci Krivaja, kod sela Ćunište, nedaleko od Olova danas je pronađeno tijelo Adina Mustajbegovića, koji je nestao prije mjesec dana.

U potrazi su sudjelovali pripadnici Općinske službe civilne zaštite Olovo, policija, mještani i članovi Kajak-kanu kluba Olovo-2, navodi se u izvještaju iz općinske Službe civilne zaštite Olovo.

Također, iz ove službe je potvrđeno kako je u tijeku istraga u mjestu Bjeliš gdje je danas pronađeno tijelo Arnele Džogić, rođene 11. srpnja 1992. godine, nastanjene u Zagrađu.

Potragu za Đogić, čije tijelo je bačeno u rijeku Stupčanicu 27. veljače, u području Čudanskih krševa, općina Olovo, vršili su pripadnici Županijske uprave policije Zeničko-dobojske županije. 

Dosad je utvrđeno kako se radi o ubojstvu, zbog čega su privedene dvije osobe, te je locirano mjesto, gdje je tijelo bačeno u rijeku Stupčanicu, priopćeno je iz Operativnog centra Federalne uprave civilne zaštite.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije