DOBOJ:

Prilikom pretresa oduzeta indijska konoplja i ostatci amfetamina

01.07.2017.
u 15:41

Policija u Doboju dostavila je Okružnom javnom tužiteljstvu izvještaj protiv S.N. s područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Tijekom pretresa kuće, koju kao član obiteljskog domaćinstva koristi S.N., oduzeto je 14 stabljika indijske konoplje visine od 6 do 12 cm, koje je prijavljeni zasadio i uzgojio u unutrašnjosti kuće.

Prilikom pretresa pronađen je i oduzet pribor i oprema za pripremu, pakiranje i uživanje opojne droge: staklena bočica tzv. “nargila” s ostacima marihuane, svinuti papir s ostacima amfetamina, dva nosača SIM kartica s ostacima amfetamina, dvije plastične vrećice s ostacima amfetamina, jedna plastična vrećica u kojoj su se nalazile dvije medicinske tablete i metalni predmet valjkastog oblika ručne izrade koji služi za usitnjavanje i drobljenje opojnih droga s otvorom za konzumiranje, priopćeno je u subotu iz Policijske uprave Doboj.

Nad S.N. je izvršena kriminalistička obrada, a po dokumentiranju kaznenog djela u redovnoj proceduri dostavljen izvještaj nadležnom tužiteljstvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije