doboj

Prevozio učenike u alkoholiziranom stanju

30.09.2013., Zagreb - Prilikom naglog kocenja autobusa ZET-a na liniji 268 za Veliku Goricu doslo je do pucanja stakla. Ozlijedjenih putnika nema. Nakon policijskog ocevida i davanja iskaza o nesreci, putnici su prebaceni u drugi autobus. Photo: Zeljko Lu
Željko Lukunić/PIXSELL
13.03.2015.
u 13:17

Policija u Doboju uhitila 66. godišnjeg vozača autobusa, za koga je alkotestiranjem utvrđeno kako je u pijanom stanju prevozio učenike. Glasnogovornica Centra javne sigurnosti Doboj Ljerka Stanimirović pojasnila je u izjavi Feni kako je vozač uhićen, jer je alkotestiranjem utvrđeno da je upravljao autobusom s 2,35 promila alkohola u krvi. Autobus je radi redovne kontrole prometa zaustavljen na regionalnom putu Doboj-Maglaj, u mjestu Ševarlije, a prevozio je učenike osnovne i srednje škole na relaciji Doboj-Potočani. Stanimirović je potvrdila kako je autobus vlasništvo jednog privatnog poduzeća iz Doboja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije