Akcija "Mreža"

Pretresima u ljekarnama pronađeni i oduzeti tablete i novac

lijekovi
16.06.2016.
u 17:21

Tijekom policijskih aktivnosti, koje se u okviru policijske akcije kodnog naziva "Mreža" poduzimaju na širem području BiH, zenička je policija u skladu s naredbom Općinskog suda u Zenici izvršila pretrese ljekarni "Europharm", u ulici Blatuša 7 i Masarykovoj ulici 38, kao i pretres stana na adresi Jalimamov put 7, koji koristi lice B.M. iz Zenice.

"Tom prilikom pronađeni su i privremeno oduzet novac u iznosu od 37.420 KM i 9.210 tableta s psihoaktivnim komponentama, te dva mobilna telefonska aparata", priopćeno je Feni.

Nakon obavljenih pretresa ova dva poslovna objekta, osoba B.M., rođena 1962. godine, iz Zenice, je uhićena i provedena u službene prostorije, gdje je nad njom zavedena kriminalistička obrada. 

U ovim pretresima pored policijskih službenika sudjelovali su i inspektori Federalne uprave za inspekcijske poslove, koji su tom prilikom poduzimali mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije