Snimak i detalji teške nesreće

Poveli sina na operaciju, pa poginuli u sudaru

19.06.2020.
u 09:10

U prometnoj nesreći, koja se jučer ujutro oko 6 sati dogodila ispred Vlade Srbije, kada su se sudarili putnički BMW i kombi vozilo, poginule su tri osobe iz BMW-a, a preživio je samo dječak rođen 2018. godine.

On ima ozljedu glave i ekstremiteta opasne po život, piše Telegraf.rs.

Dječak je u BMW bio s još tri osobe, i svi su poginuli - Jelena P. (34), Nikola N. (20), i vozač Rade N. (42), koji je kasnije podlegao ozljedama. 

Jelena P. i Rade N. su bili u vezi, kako piše na njihovim profilima na Facebooku, a preživjelo dijete od dvije godine sin je nastradale žene.

Na Facebook profilima Radeta i Jelene, ispod fotografija na kojima su zagrljeni, ima komentara putem kojih im se upućuju komplimenti, ali ima i jedan koji slama srce.

- Dječak je najljepši - navodi se ispod fotografije na kojoj su Jelena i Rade, a na kojoj nema dvogodišnjeg dječaka. Na to je majka odgovorila kako je on "najljepši i najbolji dječak na svijetu".

Prema prvim informacijama, BMW je prošao kroz crveno i sudario se s kombijem. Sve osobe iz kombija su u bolnici, a u njemu su bili Bojan K. (28), Ivan S (28), Stefan T., Marko T. (19), Robert P. (35) i Svetozar P. (46).

Iz Hitne pomoći su rekli kako je na teren izašlo sedam ekipa. Vatrogasno-spasilačke ekipe jednu osobu su izvlačile iz putničkog vozila.

Nastradala obitelj ima stan u Beogradu, ali su živjeli u jednom selu kod Arilja. Jučer su krenuli odvesti dječaka na operaciju, kada su stradali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije