SARAJEVO

Potvrđena optužnica protiv Eldina Hodžića koji se tereti za nasilje u obitelji

24.12.2021.
u 18:42

Županijski sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužiteljstva Sarajevske županije protiv Eldina Hodžića, koji se tereti za krivična djela - nasilje u obitelji i ugrožavanje sigurnosti te krivično djelo kažnjivo po Zakonu o nabavljanju, držanju i nošenju oružja i streljiva SŽ, potvrđeno je Feni u Tužiteljstvu.

Optuženi Hodžić se tereti da je 4. srpnja o. g., oko 17.30 sati, u Sarajevu u ulici Mahmuta Bušatlije, ispred kuće koju su koristili članovi obitelji K. A., usmrtio suprugu koju je prethodno u dužem vremenskom razdoblju zlostavljao.

Hodžić je optužen i za ugrožavanje sigurnosti, prijeteći drugoj osobi, te nabavku i držanje vatrenog oružja i streljiva bez odobrenja nadležnog organa.

Postupajuća tužiteljica u ovom predmetu je, uz optužnicu, Sudu predložila produženje mjere pritvora protiv optuženog Eldina Hodžića, navode iz Tužiteljstva SŽ.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije