PRIJEDOR

Poštar pronevjerio novac građana

postar
06.04.2016.
u 14:54

Poštar je od više osoba s područja grada Prijedora uzimao račune za plaćanje raznih usluga, iste ovjeravao svojim službenim pečatom, a dobiveni novac zadržavao za sebe

Policijski službenici odjela kriminalističke policije CJS Prijedor dostavili su Okružnom tužiteljstvu Banja Luka izvješće o počinjenom krivičnom djelu "pronevjera“ protiv Z.G. (1965) iz Prijedora.

Osumnjičeni je tijekom rujna i listopada 2015. godine, obavljajući poslove poštonoše u jednoj javnoj ustanovi, protupravno prisvojio novac koji mu je bio povjeren u radu, javlja Fena. 

Poštar je od više osoba s područja grada Prijedora uzimao račune za plaćanje raznih usluga, iste ovjeravao svojim službenim pečatom, a dobiveni novac zadržavao za sebe, priopćeno je iz prijedorske policije.

Policijski službenici CJS Prijedor su i tijekom prosinca 2015. godine, Okružnom tužiteljstvu Banja Luka, dostavili izvješće o počinjenim krivičnim djelima pronevjera i falsificiranje ili uništavanje službene isprave protiv navedene osobe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije