UNs Akcije

Policija u Sarajevu zaplijenila drogu 'sheet' za koju se koriste životinjske fekalije

19.12.2015.
u 07:00

Uhićeni su Mustafa Halimanović i Ramo Vranjkovina, osumnjičeni za ilegalnu proizvodnju i promet narkoticima, a u akciji "Piz "je zaplijenjeno više od kilogram i pol hašiša, te tri i pol kilograma speeda, dok je u akciji "Gandža" policija zaplijenila više od 145 grama marihuane i nešto speeda, naveli su jučer na novinskoj konferenciji u MUP-u Sarajevo.

Obje akcije, kako je istaknuo glasnogovornik Irfan Nefić na konferenciji kojoj su nazočili i ministar MUP-a SŽ Ismir Jusko, policijski ravnatelj Vahid Ćosić i načelnik Odjela krim-policije MUP-a SŽ Džafer Hrvat, realizirane su zahvaljujući dojavama građana. Džafer Hrvat je naglasio kako je proizvodnja hašiša iznimno zahtjevna te da na području koje pokriva MUP SŽ posljednji put ova droga zaplijenjena 2004. godine.

- Za proizvodnju jednog kilograma ove droge potrebno je 280 kg "trave". Ova droga nije isplativa i zato je vrlo rijetko ima. Zanimljivo je da ovu travu još zovu i "sheet" i to zbog toga što se za vezivanje kanabisa u ovom slučaju koriste životinjske fekalije. Pa, neka mladi razmisle o onome što rade - objasnio je Hrvat. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije