Objavljeni detalji nesreće kod Klisa

Poginuo je 19-godišnjak, drugi mladić se bori za život

tragedija policija
15.05.2021.
u 11:45

Splitsko-dalmatinska policija izvijestila sinoć oko 21.44 sati o teškoj prometnoj nesreći na području Klisa, predio Megdan. U nesreći je poginula jedna osoba, a dvije su ozlijeđene, izvijestili su sinoć.  

U teškoj prometnoj nesreći u kojoj je osobno vozilo izletjelo s kolnika i u nekontroliranom kretanju udarilo u parkirani teretno vozilo i zid kuće, na mjestu događaja je smrtno stradao 19-godišnjak, dok je 20-godišnjak zadobio teške i po život opasne ozljede i zadržan je na bolničkom liječenju, priopćili su u subotu.

Vozač osobnog vozila je doveden u službene prostorije, utvrđeno je da se nalazi pod utjecajem alkohola, uz izdanu naredbu smještaju u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te će nad njim biti provedeno kriminalističko istraživanje.

Na mjestu događaja zamjenik županijskog državnog odvjetnika je uz nazočnost stalnog sudskog vještaka za promet i asistenciju policije rukovodio obavljanjem očevida.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije