Granična policija BiH

Petorici državljana Turske nije dozvoljen ulazak u BiH

Granične policije
11.11.2015.
u 15:11

Pripadnici Granične policije BiH u utorak su na području Tjentišta, putnoj komunikaciji Foča – Gacko, pronašli dva kilograma duhana i 15 šteka cigareta Drina i Marlboro bez akciznih markica, prilikom kontrole teretnog motornog vozila Mercedes, kojim je upravljao bh. državljanin S.M. (1950.).

Prema nalogu nadležnog tužiteljstva, obavljen je pretres njegove kuće i tom prilikom je otkriveno još 88 kutija duhana, 100 kutija cigareta Marlboro bez akciznih markica, pet ručnih bombi, 10 detonatorskih kapisli i 481 metak, priopćili su iz Granične policije.

Protiv S.M. bit će podnijeto izvješće Tužiteljstvu BiH zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nedopuštene trgovine te Okružnom tužiteljstvu Trebinje za kazneno djelo nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija.

Pripadnici Granične policije BiH na Međunarodnom aerodromu Sarajevo u utorak u 10 sati na letu iz Istanbula petorici državljana Republike Turske nisu dozvolili ulazak u Bosnu i Hercegovinu zbog neispunjavanja uvjeta za ulazak u našu zemlju. Stranim državljanima uručena su rješenja o odbijanju ulaska u BiH te su sljedećim letom vraćeni su u Istanbul.

Policijski službenici Granične policije BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Hum na ulazu u BiH uhitili su R.D. (1983). Graničnim provjerama utvrđeno je da tridesetdvogodišnjeg bh. državljanina potražuje Osnovni sud u Modriči zbog počinjenja kaznenog djela obmane pri dobivanju kredita ili drugih pogodnosti. On je jučer predat službenicima Okružnog centra Sudske policije Trebinje, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?