MOSTAR

Ozlijeđena 3 navijača dok su pravili ‘bombe’

mostar
VL FOTO
24.04.2014.
u 09:14

Umalo tragedija u Klubu navijača Red army usred Mostara

- Spremali smo roštilj pa se zapalili- govorila su jučer poslijepodne trojica mladića liječnicima mostarske bolnice Južni logor, ali im oni, na sami pogled opeklina koji su imali na sebi, nisu povjerovali pa su pozvali policiju. Ubrzo se ispostavilo da su sva trojica umalo stradala prilikom eksplozije koja se dogodila u Klubu navijača Red army u Ulici braće Fejića, u prizemlju devastirane zgrade bivšeg kina ‘Zvijezda’ usred grada. Dvojica imaju teške opekline po glavi, vratu i rukama, a jedan lakše. Sve se to dogodilo dok su u loncu pripravljali improvizirane pirotehničke naprave, dimne bombe. Sreća u nesreći je ta što se pri prasku i izbijanju požara nije aktivirala plinska boca nad kojom je i bio lonac.

- Da se to dogodilo, došlo bi do stravične tragedije u kojoj bi sva petorica stradala, koliko ih je u kritičnom trenutku i bilo u podrumu. Zar bi im onda vrijedio predstojeći derbi između Veleža i Želje - pitaju se uznemireni stanari koji su čuli vrisku i zapomaganje ozlijeđenih mladića. Policija je pronašla čitav ‘arsenal’ opasne pirotehnike. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?