Policija objavila

Ovo je osumnjičeni za ubojstvo migranta u Vogošći

11.06.2021.
u 17:59

Sarajevska policija identificirala je osumnjičenog za ubojstvo migranta H. K., rođenog u Maroku ili Libiji, koje se dogodilo sinoć u Vogošći.

Kako je priopćeno iz MUP-a SŽ, radeći na rasvjetljavanju ovog događaja, došli su do saznanja da postoje osnove sumnje da je počinitelj ubojstva osoba koja se koristi imenom Ahmed Tarik Nabil Abdurahman.

- Na osnovu operativnih provjera utvrđeno je da je osoba koja se potražuje muškarac, najvjerovatnije iz Egipta, starosti do 25 godina, visine oko 175 cm, mršavije tjelesne građe, odjeven u donji dio trenerke crne boje, u crnoj dukserici s kapuljačom, na nogama je imao najvjerojatnije bijele tenisice, na glavi crni kačket s obodom crvene boje i ozljedu u vidu posjekotine preko desne obrve koja mu je medicinski ušivena, a ispod desnog oka ima ozljedu u vidu modrice, piše Faktor. 

- Molimo građane da, ukoliko posjeduju informacije o kretanju tražene osobe o tome obavijeste Operativni centar Uprave policije MUP-a Sarajevske županije na brojeve telefona: 122, 033 206 666, 033 207 777, odnosno najbližu policijsku stanicu - apelirali su iz MUP-a SŽ.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije