SREBRENIK

Osam osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći

hitna pomoć
28.07.2016.
u 11:12

Osam osoba je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Tuzla-Orašje u mjestu Previle, općina Srebrenik, priopćeno je danas iz Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije.

U ovoj prometnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko dva sata, sudjelovali su automobili Golf 2, kojim je upravljao B.S. (20) i Pasat, za čijim je upravljačem bila E.H. (41). Suvozač u automobilu Golf N.H. (19) teško je ozlijeđen, dok se o stupnju ozljeda za vozača Golfa B.S. i njegove dvije saputnice A.S. (18) i šesnaestogodišnjakinju, liječnici Sveučilišno kliničkog centra Tuzla nisu izjasnili, prenosi Avaz.ba

Vozač Pasata E.H. i njena tri saputnika obratili su se liječnicima Sveučilišnog kliničkog centra Tuzla i za sad nema povratnih informacija o stupnju ozljeda kod ovih osoba. Policija je izvršila istragu i radi na dokumentiranju ove prometne nesreće. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?