fotorobot

Objavljena fotografija ubojice državljanina BiH u Salzburgu

07.06.2019.
u 15:39

Austrijska policija objavila je fotorobot ubojice iz Salzburga koji je ubio državljanina BiH Samira Halkića (46) i lakše ranio njegovog sina Dženisa Halkića (24). Obitelj Halkić je u jednom lokalnom restoranu slavila rođenje djeteta kada je navedeni muškarac albanskog porijekla Dženisa prvo verbalno, a onda i fizički napao, prenosi Oe24.

Nakon toga Dženis je pozvao oca Samira kako bi mu pomogao, međutim, Albanac je izvukao pištolj. Samira je pogodio s dva hica, a jedan metak mu je otišao ravno u srce i on je preminuo na mjestu događaja.

Sin je s prostrelnom ranom primljen u bolnicu i ne nalazi se u životnoj opasnosti.

Kako navodi policija, ubojica je u dobi između 30 i 35 godina, visok je između 180 i 185 centimetara, korpulentno je građen, težine oko 130 kilograma, tamnosmeđe ili crne kose, s održavanom trodnevnom bradom, govori albanski jezik čime se sugerira da je porijeklom iz Albanije ili s Kosova. Ubojica je bio obučen u tamnosmeđu prugastu polo majicu, tamnoplave pantalone i patike, prenosi Klix.ba. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije