Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Crna kronika

Niz provala u stanove i kuće oštećene potresom: Otuđeni prozori, vrata, odjeća...

29. srpnja 2021. u 11:00 1 komentara 210 prikaza
potres

Unazad pet dana, na Trgu bana Josipa Jelačića u Sisku, nepoznati počinitelj je provalio u dva stana 75-godišnje vlasnice koji se nalaze u zgradi koja je nakon potresa proglašena neupotrebljivom. Počinitelj je iz jednog stana demontirao i ukrao ulazna vrata i prozore, dok je iz drugog stana ukrao odjeću, posuđe i druge stvari. Od vlasnice je zaprimljena kaznena prijava, a policija provodi kriminalističko istraživanje s ciljem otkrivanja nepoznatog počinitelja.

Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je u razdoblju od lipnja do srpnje, na Trgu bana Josipa Jelačića u Sisku, provalio u stan koji se nalazi u zgradi koja je nakon potresa proglašena neupotrebljivom iz kojeg nije ništa ukrao. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava zbog teške krađe u pokušaju.

I u razdoblju od 15. do 22. srpnja, na Trgu bana Josipa Jelačića u Sisku, nepoznati počinitelj je provalio u kuću 58-godišnjeg vlasnika koja je nakon potresa proglašena neupotrebljivom te ukrao razni alat. Od oštećenog koji štetu procjenjuje na više tisuća kuna zaprimljena je kaznena prijava, a policija provodi kriminalističko istraživanje s ciljem otkrivanja nepoznatog počinitelja.

  • Antidominium:

    Kada je bila velika poplava u Zagrebu, milicija je zatečenoga kradljivca ili provalnika upucala kao zeca. Samo zato da bi dala potencijal ima do znanja što ih čeka.