najveća potraga u BiH

Ni današnja potraga nije rezultirala pronalaskom tijela Aldina Mulića

20.12.2017.
u 21:16

Potraga za tijelom mladića koji je prošli tjedan upao u rijeku Miljacku u sarajevskom naselju Dolac Malta, a u koju je danas bilo uključeno više od 700 sudionika, na žalost nije rezultirala njegovim pronalaskom.

Glasnogovornica Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) Majda Kovač je izjavila za Fenu da je ovo najveća potraga koja je do sada rađena u BiH za jedom nestalom osobom, te da je danas pregledano nekih 300 kilometara dužine korita rijeka Miljacke i Bosne i dio Lašve.

Po njezinim riječima, bilo je više od 700 sudionika u potrazi, oko 50 čamaca, a korišteni su i psi Federealne uprave civilne zaštite i GSS-a u BiH.

Dodala je da je bio angažiran i helikopter Federalnog MUP-a koji je nadlijetao kompletan dio od početka do kraja potrage, te su napravljeni videozapisi koji će biti pregledani.

Kovač ističe da su svi sudionici u potrazi činili sve kako bi se pronašao nastradali mladić.

Po njezinim riječima, pokazala se jako dobra suradnja svih ekipa.

Kovač je kazala da će pripadnici Federalne uprave civilne zaštite nastaviti potragu i sutra, ali ne u ovom obimu kakva je bila danas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije