MUP PŽ

Nestalu našli mrtvu u vozilu ispod vode

11.09.2015.
u 06:00

MUP Posavske županije raspisao je službenu potragu za Marijanom Marković (1977.) iz sela Bok kod Orašja. Marijana se od kuće udaljila u ponedjeljak navečer 7. rujna automobilom škoda octavia i više se nije javljala članovima obitelji. Iz MUP-a Posavske županije jučer su pozivali građane da ako imaju bilo kakvih informacija o nestaloj Marijani da se jave Odjelu za istrage Odjela kriminalističke policije MUP-a u Orašju na telefon 031 712-544. Nažalost, ubrzo se doznalo da je vozilom sletjela u rijeku, i to s ceste prema obližnjem Obudovcu.

- Sletjela je u vozilu octavia i sumnja se da je to namjerno učinila, odnosno da je počinila suicid. Međutim, to su tek početne sumnje, a pokrenuta istraga bi trebala pokazati o ćemu je riječ - kažu iz ovog MUP-a. Kako se navodi, riječ je o domaćici i majci jednog djeteta.

- Šokirala sam se vidjevši sliku koju je policija dala medijima. Nisam znala da je nestala, a znam je iz viđenja, Prodavala je bostan i djelovala je kao jako fina osoba. Ne znam što se dogodilo, spominje se očajni čin, a to mogu biti obiteljski ili neki drugi problemi. Nikada ništa loše nisam čula o njoj i njezinoj obitelji. Jako vrijedni i dobri ljudi. Žao mi je što se to dogodilo - navela je jedna mještanka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije