Potraga

Nestali je pio s društvom, pa se okliznuo i pao u rijeku Vrbas

08.03.2016.
u 07:00

Jedan od mještana kaže da je Kević u subotu sjedio u jednom kafiću i pio s društvom i pretpostavlja se da mu se okliznulo te da je upao u nabujali Vrbas

Pripadnici banjolučke policije već tri dana traže muškarca za kojeg je prijavljeno da je u subotu u 15.55 sati pao u rijeku Vrbas. Sumnja se da se radi o Ranku Zrniću Keviću (63), čiji nestanak je prijavio njegov sin, u nedjelju ujutro.

Iz Centra javne sigurnosti Banja Luka navode da su u subotu dobili dojavu da je u Ulici Save Kovačevića, u neposrednoj blizini Rebrovačkog mosta, jedan muškarac pao u rijeku i tada mu se izgubio svaki trag.

S obzirom na to da je već iduće jutro prijavljen nestanak Ranka Zrnića Kevića, policija pretpostavlja da se radi o njemu.

Jedan od mještana kaže da je Kević u subotu sjedio u jednom kafiću i pio s društvom i pretpostavlja se da mu se okliznulo te da je upao u nabujali Vrbas. Inače, banjolučka policija još traga za Bojanom Koprenom, rođenim 1988., koji je posljednji put viđen još 7. srpnja 2014. u ugostiteljskom objektu u mjestu Kola kod Banje Luke. U tom naselju je dva dana kasnije pronađeno i zapaljeno njegovo vozilo opel vectra s nepripadajućim oznakama.

Bojan Koprena je visine oko 175 cm, težine oko 70 kilograma, smeđih očiju, smeđe kose, pravilnog nosa i ušiju, a kada je posljednji put viđen i na sebi je imao plave traperice, majicu kratkih rukava zelene boje i papuče. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije