prijedor

Nastavljena potraga za maloljetnicom koja je upala u Sanu u Prijedoru

vcvcy
06.03.2017.
u 10:09

 Potraga za maloljetnicom, koja je, 5. veljače u noćnim satima, sa splava u Prijedoru upala u Sanu, nastavljena je i danas, potvrdila je Feni glasnogovornica Centra javne sigurnosti Prijedor Zvjezdana Alendarević. 

Policijski službenici Centra javne sigurnosti Prijedor intenzivno tragaju za ovom 17.godišnjom djevojkom, u koordinaciji s pripadnicima Civilne zaštite i Teritorijalne vatrogasne jednice. 

- Na terenu su i pripadnici Jedinice za podršku CJS Prijedor – precizirala je Alendarević. 

Tijekom i jučerašnjeg dana pretraživalo se korito Sane, a bili su angažirani i ronioci Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske. 

Alendarević je precizirala da je istragom potvrđeno da u ovom slučaju nema elemanata kaznenog djela, odnosno djevojka je sama pala u  Sanu.

Neslužbeno, djevojka je u subotu navečer otišla na proslavu 18. rođendana najbolje prijateljice, a nesretnim slučajem je pala preko ograde splava u rijeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije