mrkonjić-grad

Na prijevaru uzela novac obećavajući posao u Austriji

euri
30.06.2017.
u 16:15

Također, osumnjičena je jednom od oštećenih obećala i da će posredovati u kupovini putničkog motornog vozila u Austriji, za što joj je oštećeni isplatio 3.500 eura.

Policija u Mrkonjić-Gradu podnijela je izvještaj protiv S.Č. (1976.), državljanke Republike Srbije i Austrije, za počinjena tri kaznena djela prijevare na štetu dvije osobe.

S.Č. je u namjeri da sebi ili drugoj osobi pribavi protupravnu imovinsku korist, lažnim prikazivanjem činjenica da će oštećenim pribaviti radnu i boravišnu vizu, te da će im pronaći posao u Republici Austriji, dovela u zabludu i navela ih da joj isplate iznos od oko 5.000 eura.

Također, osumnjičena je jednom od oštećenih obećala i da će posredovati u kupovini putničkog motornog vozila u Austriji, za što joj je oštećeni isplatio 3.500 eura.

Međutim, nijedan navedeni dogovor nije ispunila, niti je oštećenim vratila novac koji su joj isplatili, priopćeno je danas iz Policijske uprave Mrkonjić-Grada.

Pozvali su građane da, ukoliko su bili žrtve sličnih kaznenih djela, prijave ih u najbližu policijsku stanicu po mjestu prebivališta ili na besplatan broj telefona „122“ te da budu oprezni prilikom traženja posla u inozemstu i da se informiraju o poslodavcu kod kojeg traže posao i osobi ili agenciji koja im je posrednik pri zapošljavanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije