Istraga policije

Na pet lokacija u Prijedoru našli drogu, puške, bombe, noževe...

09.12.2015.
u 07:00

U odvojenim akcijama, na tri lokacije, policijski službenici CJS Prijedor su prilikom kontrole i pregleda vozila kojim su upravljali N. M. (21), D. K. ( 28), N. R. (21) i D. Š. ( 25), svi iz Prijedora, pronašli i oduzeli 12 PVC pakiranja s hašišom i oko 2,5 grama marihuane. Na dvije lokacije na području grada, uz suglasnost tužitelja, a po naredbi suca Osnovnog suda u Prijedoru, izvršen je i pretres kuća, pomoćnih objekata i vozila koje koriste S. O. ( 26) i G. J. (25) iz Prijedora . Prilikom pretresa pronađeni su i oduzeti automatska puška, karabin, skraćena puška, kratež, ručna bomba, barut, dva noža, 107 komada metaka i dijelovi puške. Svi oduzeti predmeti bit će korišteni kao dokaz u daljnjem kaznenom i prekrašajnom postupku protiv osumnjičenih.

Protiv N. M., D. K. i D. Š. bit će dostavljeno izvješće o kaznenim djelima iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, protiv S. O. i G. J. izvješće za kazneno djelo nedopuštene proizvodnje i prometa oružjem ili eksplozivnim tvarima, a protiv N. R. zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka. Pretresi na više lokacija na području Prijedora rezultat su mjera i radnji na sprečavanju ulične prodaje opojnih droga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije