Granična policija BiH

Na graničnim prijelazima uhićeno pet osoba

uhićenje
06.11.2017.
u 14:53

Službenici Postrojbe granične policije (PGP) Trebinje 5. studenoga na Međunarodnom graničnom prijelazu Klobuk, pri izlasku iz Bosne i Hercegovine, uhitili su M.B. (1997.), državljanina BiH.

Graničnim provjerama utvrđeno je da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova SŽ raspisalo tjeralicu zbog kaznenog djela "posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga", priopćila je u ponedjeljak Granična policija BiH.

Dan ranije, službenici PGP-a Gradiška uhitili su Z. K. (1956.) jer je ustanovljeno da je za njim MUP Republike Srpske raspisao potragu zbog kaznenog djela "razbojništvo". Državljanin BiH i Kraljevine Danske kontroliran je prilikom izlaska iz BiH, na MGP-u Gradiška te je predan pripadnicima Sudske policije Banjaluka.

Službenici PGP-a Kamensko uhitili su D. V. (1978.) nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Bugojnu zbog kaznenih djela "teška krađa" i "oštećenje tuđe stvari".

Državljanin BiH i Republike Hrvatske kontroliran je 4. studenoga, pri ulasku u BiH na MGP-u Kamensko, te je predan službenicima Sudske policije Hercegbosanske županije.

Istog dana, pri ulasku u BiH, na MGP-u Brod službenici PGP-a Brod uhitili su S. M. (1989.) koju potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog kaznenog djela "krađa". Državljanka Republike Hrvatske predana je službenicima Sudske policije Doboj.

Na MGP-u Bijača, pri izlasku iz BiH, 3. studenoga, uhićen je M. S. (1974.) jer je za njim MUP Hercegovačko-neretvanske županije raspisao potragu radi izdržavanja kazne zatvora. Službenici PGP-a Doljani predali su državljanina BiH i Republike Hrvatske pripadnicima Kazneno-popravnog zavoda Mostar, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije