na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod

Na graničnim prijelazima uhićeno pet osoba

Granična policija
28.12.2016.
u 14:16

Službenici Granične policije BiH uhitili su u utorak, 27. prosinca, 40-godišnjeg državljanina BiH prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod.

B. S. potražuju Osnovni sud u Doboju zbog kaznenih djela „nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksploziva“ i „izazivanje opšte opasnosti“ i Općinski sud u Gračanici zbog kaznenog djela „neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i izdržavanja kazne zatvora.

Na MGP Gradiška uhićena su dvojica državljana BiH. 44-godišnji L. S. je uhićen prilikom izlaska iz BiH jer ga potražuje Osnovi sud u Banjaluci zbog kaznenog djela „teška krađa“ te je predan službenicima Sudske policije Banjaluka.

Uhićen je i 40-godišnjeg K. S. kojeg potražuju Općinski sud u Velikoj Kladuši zbog kaznenih djela „krađa“, „teška krađa“ i „oduzimanje tuđe pokretnosti“ i Općinski sud u Cazinu zbog kaznenog djela „krađa“. Nakon što je uhićen, predat je pripadnicima Sudske policije Bihać.

Pripadnici Postrojbe granične policije Bijeljina uhitili su 45-godišnjeg državljanina BiH. E. H. potražuje Općinski sud u Gradačcu zbog kaznenog djela „nasilje u porodici“. Kontroliran je prilikom izlaska iz BiH na MGP Rača te je predan pripadnicima Sudske policije Tuzla.

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Velika Kladuša, prilikom ulaska u BiH, uhićen je državljanin BiH P. S. (1963.) jer ga potražuje Osnovni sud u Banjaluci zbog kaznenog djela „teška krađa u pokušaju“. Predan je službenicima Sudske policije Banjaluka, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije