SLUČAJ U N. GRADIŠKI

Muškarac (38) u Slavoniji već godinama izaziva incidente, ima 226 prijava

policija
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
26.09.2023.
u 17:25

Osim remećenja javnog reda i mira, sklon je i krađama, fizičkim obračunima, dok je 2017. godine zabilježen i slučaj u kojem je u kasnim noćnim satima napao djelatnika 'Pomoć na cesti'.

Manji incident izbio je jučer u Novoj Gradiški kada je 38-godišnjak, inače otprije poznat policiji, narušavao javni red i mir zajedno s mladićem (27). Policija je brzo stigla na mjesto događaja, no oni su pokušali pobjeći, u čemu ih je policija zaustavila.

Osim što su kod mladića pronađena dva komada hladnog oružja, prenosi 035 portal, utvrđena mu je i prisutnost alkohola u krvi od 2,49 promila. Stariji muškarac odbio je alkotestiranje, a obojici slijede optužni prijedlozi.

Inače, 38-godišnjak već godinama navodno krši zakon, a protiv njega je dosad evidentirano čak 226 prijava. Osim remećenja javnog reda i mira, sklon je i krađama, fizičkim obračunima, dok je 2017. godine zabilježen i slučaj u kojem je u kasnim noćnim satima napao djelatnika 'Pomoć na cesti'.

Te večeri je s prijateljom posjetio benzinsku postaju u Slavonskom Brodu, a nakon što nije platio račun i napao djelatnika, automobilom se zabio u poznati ugostiteljski objekt u Novoj Gradiški nakon čega je izbila i pucnjava. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?