banja luka

Mladić iz Banje Luke kidnapovao djevojku, pobjegla dok je točio gorivo

policija
ilustracija
06.10.2017.
u 11:38

Banjalučka policija uhitila je D.J. (1992.) iz ovog grada, zbog sumnje da je izvršio kazneno djela protivpravno uhićenje i ugrožavanje sigurnosti.

Mladić se sumnjiči da je, 2. listopada, oko 21.30 sati, prethodno nagovorio djevojku da izađe ispred kuće stanovanja, te je uz pomoć fizičke snage nasilno uvukao u svoj putnički automobil marke „fiat“ i uputio ozbiljne prijetnje po život.

Oštećena je iskoristila nepažnju dok je osumnjičeni točio gorivo na benzinskoj pumpi, uspjela se osloboditi, sakriti i pozvati policiju, priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Policijski službenici su nedugo zatim pronašli napušteno vozilo u kojem su se nalazili predmeti i tragovi bitni za dokazivanje kaznenih djela.

O navedenim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, a nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta u redovnoj proceduri bit će dostavljnjen izvještaj za pomenuta kaznena djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije