NAPAO SUSJEDE

Mještani otkrili detalje krvavog napada u Srbiji: Dječaci su bili prijatelji, jučer su se družili

policija srbije
Armin Durgut/PIXSELL, ilustracija
14.05.2023.
u 18:07

Živote majke i sina najvjerojatnije je spasila grupa mladića koji su sjedili u dvorištu jedne od obližnjih kuća kada su čuli zapomaganje

U noći sa subote na nedjelju u mjestu Radojevo pored Srpske Crnje, 13-godišnjak je sjekirom i nožem napao susjede, 57-godišnju majku i njenog 17-godišnjeg sina, nanijevši ima teške ozlijede. Susjedi su otkrili da ovo nije prvi put da s tim dječakom imaju probleme, ali i da ovakav zločin uistinu nisu očekivali.

- Dječak i tinejdžer družili su se jučer tijekom dana, dječak je došao u njihovu kuću, sjedili su na dvorištu. Što se dogodilo i što je povod napadu samo oni znaju - rekao je jedan od susjeda za Novu.rs

Živote majke i sina najvjerojatnije je spasila grupa mladića koji su sjedili u dvorištu jedne od obližnjih kuća kada su čuli zapomaganje. Po dolasku do kuće u kojoj se odvio napad, našli su tinejdžera kako se drži za trbuh. Brzo su pronašli gazu kojom su mu pritisnuli ranu i tako zaustavili krvarenje. Njegovu su majku zatekli u kući, u krevetu kojeg se uspjela domoći nakon što je teško ozlijeđena. Mladići su pozvali hitnu pomoć i policiju koje su preuzele situaciju.

Napadač je uskoro identificiran i priveden, a uhićen je i njegov otac zbog zanemarivanja djeteta. U selu je njegova obitelj na lošem glasu.

- Bježao je iz škole, pa ga vrate u školu dok ne uzmu novce od socijalne pomoći, potom se on ponovno vraća na ulicu. Već je jednom ukrao građevinsku mašinu i vozio ju po selu dok je imao goriva. Kada je potrošio gorivo, ostavio ju je i otišao - ispričao je jedan od mještana. On je također kazao da su dječak i tinejdžer, koji je pohađao školu za konobara, bili dobri prijatelji, a pričalo se i da su zajedno bušili gume na autima po selu.

Susjedi su novinarima ispričali i da je napadnuta žena teško bolesna, ima karcinom. Muž joj je zaposlen u Beogradu gdje joj živi i jedna kćer. - Oni su dobra obitelj i s njima nitko nikada nije imao problema - istaknuli su, dok za dječaka koji ih je napao kažu da je "snažan i nabijen" te da izgleda starije od vršnjaka.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije