TRAGEDIJA

Maloljetnik htio ukrasti bakar iz trafostanice pa poginuo

ricina
VL FOTO
09.11.2013.
u 11:25

Tragedija u krugu napuštenog poduzeća SEP Nova u mjestu Ričina

Stariji maloljetnik Željko Karamatić (17) zvani Kaciga iz Posušje smrtno stradao prilikom pokušaja krađe na trafostanici koja se nalazi u krugu poduzeća „SEP NOVA“ u mjestu Ričina. PU Posušje prijavu je zaprimila preksinoć u 18.30 sati od njegova oc, koji ga je navodno zatekao na mjestu tragedije.

Dežurni djelatnik Elektroprivrede HZ HB je iskopčao dovod električne energije, nakon čega je utvrđeno da je maloljetnik otvorio metalna vrata na trafostanici nakon čega je kliještima i nožem presjekao više električnih kabela. U jednom trenutku došlo je do kobnog strujnog udara.

Slična nesreća se dogodila i u svibnju kada je Maria Begića (29) zvanog Štefović iz Graca kod Posušja smrtno udarila struja dok se penjao na dalekovodni stup kako bi s njega skinuo bakar. Poginuo je pred očima brata i rođaka. Pokušavajući izvući željezo iz rudnika kod posuškog Studen vrila, lani su stradala braća Ivan i Mijo Grgić iz Tomislavgrada. (rs)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?