Tragičan slučaj

Maloljetnik (15) zaključao se u sobu i upucao u glavu

11.12.2015.
u 07:00

Maloljetnik M. S. (15) iz mjesta Puhovac kod Zenice preminuo je u bolnici uslijed ozljeda nastalih kada je sebi pucao u glavu

Maloljetnik M. S. (15) iz mjesta Puhovac kod Zenice preminuo je u bolnici preksinoć oko 19 sati uslijed ozljeda nastalih kada je sebi pucao u glavu. Kako se spominje, prije nego što je naudio sebi, dječak se zaključao u sobu obiteljske kuće. Kako navode iz MUP-a Zeničko-dobojske županije, maloljetnik je pucao iz vatrenog oružja - pištolja, zadobivši tako ozljede opasne za život, te je hitno podvrgnut operativnom zahvatu, ali je ubrzo preminuo.

Riječ je o učeniku Srednje mješovite škole "Mladost" Zenica. dok Vatreno oružje korišteno u ovom slučaju najvjerojatnije je vlasništvo njegova oca. Iako su istražne radnje još u tijeku, svi pokazatelji upućuju na namjeran čin pucanja u glavu. Nažalost, to nije prvi slučaj maloljetničkog samoubojstva u BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije