Tuzla

Kod Živinica ubijen Sedin Mušić, osumnjičeni za ubojstvo uhićen

ubojstvo
13.04.2017.
u 11:32

Fatić je osumnjičen da je ispred svoje kuće u mjestu Gračanica kod Živinica u Mušića, koji je bio u automobilu, ispalio dva hica iz lovačke puške-šačmarice, nakon čega je Mušić preminuo

U mjestu Gračanica kod Živinica sinoć oko 21 sat ubijen je dvadesetčetverogodišnji Sedin Mušić iz Zelenike kod Živinica, a za ubojstvo je osumnjičen dvadesetšestogodišnji Omer Fatić koji je odmah nakon ubojstva uhićen - priopćeno je iz Tužiteljstva Tuzlanske županije.

Fatić je osumnjičen da je ispred svoje kuće u mjestu Gračanica kod Živinica u Mušića, koji je bio u automobilu, ispalio dva hica iz lovačke puške-šačmarice, nakon čega je Mušić preminuo.

-Utvrđeno je da su prethodno dva mladića zajedno proveli dan, a u večernjim satima su došli automobilom do kuće osumnjičenog. Najvjerojatnije je ubojstvu prethodila svađa, te je Fatić ušao u kuću, uzeo sačmaricu i u oštećenog,  koji je sjedio u automobilu, ispalio dva hica u gornji dio tijela - navode iz tužiteljstva.

Uviđaj su sinoć obavili dežurni tužitelj i pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a TŽ i Odjela kriminalisitičke policije PU Živinice. U tijeku je kriminalistička obrada, nakon čega će osumnjičeni uz izvješće o počinjenom krivičnom djelu biti predan u nadležnost Tužiteljstva.

Postupajući tužitelj je, kako se navodi, izdao naredbu za vađenje krvi i urina od osumnjičenog, a bit će izdana naredba za obdukciju tijela preminulog, kao i naredbe za sve druge potrebne istražne radnje i vještačenja u cilju utvrđivanja svih okolnosti u vezi s ubojstvom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije