Dvorovi kod Bijeljine

Kod Bijeljine poginuo putnik u taksi vozilu

policija
22.08.2016.
u 09:50

Putnik u taksi vozilu B.B. (1952.) iz Dvorova kod Bijeljine, preminuo je rano jutros od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći na magistralnom putu Bijeljina-Rača.

- U prometnoj nesreći, do koje je došlo u 6.30 sati, sudjelovali su putnički automobil "škoda fabija" kojim je upravljao D.R. iz Trnjaka i automobil "opel astra" (taksi vozilo), kojim je upravljalo P.K., gdje je putnik u vozilu B.B. (1952) iz Dvorova od zadobivenih ozljeda na licu mjesta smrtno stradao - priopćeno je iz Centra javne sigurnosti Bijeljina. 

Dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva u Bijeljini je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji na utvrđivanju činjenica i okolnosti koje su doveli do ove teške prometne nesreće.

Iz Centra javne sigurnosti Bijeljina još jednom apeluju na sve vozače, da brzinu kretanja svojih automobila prilagode stanju i uslovima puta, koja je i dalje najzastupljenija karakteristika u prometnim nesrećama s najtežim posljedicama.

Pozivaju vozače da čuvaju svoj život i živote drugih sudionika u prometu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije