banja luka

Jedna osoba poginula u sudaru četiri vozila kod Laktaša

policija
13.05.2016.
u 19:40

 Neđeljko Zekanović (1952.) poginuo je danas u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Glamočani, kod Laktaša, potvrdila je Feni glasnogovornica banjalučkog Okružnog tužiteljstva Maja Đaković-Vidović.

Zakanović je smrtno stradao kada su se, oko 16.15 sati, na izlazu s auto-puta iz pravca Laktaša prema Banjoj Luci sudarila četiri automobila.

Po neslužbenim informacijama, do sudara je došlo kada je Zekanović svojim automobilom iz pravca Banje Luke krenuo prema Gradišci suprotnom prometnom trakom prema Laktašima.

Neđeljko Zekanović je bio u automobilu „golf“, a u prometnoj nesreću su sudjelovala dva automobila marke „audi A4“, za čijim volanima su bili Duško Panić i Darko Vučković.

Četvrti sudionika u sudaru je Dejan Kosić s vozilom „audi 80“.

Istragu je obavio dežurni tužitelj Okružnog tužitelstva Banja Luka Željko Blažić, zajedno s pripadnicima policije.

Tužitelj je naredio da se preduzmu istražnje mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti prometne nesreće, a bit će obavljena i obdukcija tijela smrtno stradalog.

Zbog prometne nesreće na dionici Banja Luka-Klašnice-Gradiška i na auto-putu Banja Luka-Gradiška bio je potpuno obustavljen promet od 16.20 do 18.30 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije