istočna bosna

Jedan ubio rođaka, a drugi ženu pa sebe na Đurđevdan u istočnoj Bosni

Robert Soldo
07.05.2017.
u 17:29

Za proslave Đurđevdana, u razmaku od svega deset minuta, jučer iza deset sati, prijevljna su dva ubojstva u istočnoj Bosni. 

- Nakon svađe zbog ranijih neriješenih odnosa, 59- godišnji M.T. je u selu Petrovići kod Istočnog Sarajeva iz puške usmrtio rođaka S.T., potvrdia je policijska glasnogovonica Danka Tešić.

Gotovo istovremeno, otkriven je i stravičan slučaj u Maloj Obarskoj kod Bijeljine, gdje su pronađeni mrtvi supružnici, Elez (70) i Satka (63) Bisanović, a dosadašnji rezultati istrage pokazuju da je muž nožem zaklao svoju ženu u kući, a onda se objesio o drvo duda u dvorištu.

Njihov stariji sin im je u nedjelju ujutru došao u posjetu, ali je zatekao zaključana vrata kuće.

Prema riječima mještana, ubrzo je u pronašao obješenog oca, ali majke nije bio. 

Tada je, kako su ispričali, pozvao policiju koja je razvalila ulazna vrata kuće i tamo zatekli mrtvu Satku. 

- Tragovi krvi su bili po okolnim zidovima i stvarima. Krvi je bilo i po rukama i tijelu obješenog Eleza, pa pretpostavljamo da je on ubio suprugu, a onda se objesio. Nijedan trag ne ukazuje na prisustvo treće osobe u ovom događaju.

Sve će biti posve jasno nakon obavljene DNK-a analize pronađene krvi. Naređena je i obdukcija oba tijela, a točne uzroke smrti imat ćemo nakon obdukcije. Elez i Satka Bišanović imaju četvoro djece, dvije kćeri i dva sina koji žive u Bijeljini i koji treba dati izjave u Tužiteljstvu o odnosima svojih roditelja. Mi za sada imamo informaciju da su supružnici Bišanović živjeli u lošim bračnim odnosima i da su imali nesuglasica, a bavili su se uzgojem rasoda, rekao je okružni tužitelj Aleksandar Radan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije